Totaal Verbouwingen Nederland

Aannemersbedrijf

Betrouwbare aannemer met Pools personeel!

U wilt uw huis laten renoveren of verbouwen, maar u heeft geen tijd of zin om zelf meerdere uren per dag met de renovatie of verbouwing bezig te zijn. Huurt u een aannemersbedrijf in voor uw renovatie of verbouwing, dan is dit gelukkig niet nodig. Een aannemersbedrijf realiseert namelijk uw bouwproject voor u, door alle mensen die voor dit project nodig zijn goed te coördineren. Een aannemersbedrijf zorgt ervoor dat uw renovatie of verbouwing goed verloopt, zonder dat u hier als klant zelf iets voor hoeft te doen.

  • Verbouwingen
  • Badkamer Renovatie
  • Stukadoors werkzaamheden
  • Schilderwerkzaamheden

Schilder werkzaamheden

Betrouwbaar Schildersbedrijf met Pools personeel!

Wilt u een of meerdere muren laten schilderen? Dan kunt u zelf aan de slag gaan met een roller of kwast, maar u kunt uw schilderwerk ook uitbesteden aan een professional. Huurt u een professionele schilder in, dan weet u zeker dat het eindresultaat van het schilderwerk er goed uit ziet. Ook bespaart u veel tijd, aangezien de schilder al het werk voor u doet.

Totaal verbouwingen Nederland werkt met vele verschillende bouwspecialisten, waaronder ook schilders. U kunt contact met ons opnemen als u gebruik wil maken van de diensten van een binnenschilder, maar ook als u uw schilderwerk buiten onder handen wil laten nemen. Wij werken namelijk met schilders voor binnenschilderwerk, maar ook met schilders voor buitenschilderwerk.


Stucadoor werkzaamheden

Stucadoorsbedrijf met vakkundig Pools personeel!

Wilt u een of meerdere muren laten stuken? Dan kunt u een vakkundige, ervaren en betrouwbare stukadoor inhuren bij bouwbedrijf Totaal Verbouwingen Nederland. Wij werken enkel met stukadoors die al jaren ervaring hebben in het vak en uw stucwerk op hoog niveau op kunnen leveren.

Bij Totaal Verbouwingen Nederland maakt het niet uit wat voor stucwerk opdracht u heeft liggen. U kunt onze stukadoor inhuren voor een klein project, maar ook voor een grotere opdracht. Wilt u bijvoorbeeld enkel de wand in de keuken laten stuken? Dan komen wij graag bij u langs. En wilt u alle muren in uw woning voorzien van een nieuwe stuclaag? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. In dit geval sturen wij meerdere stukadoors naar u toe, die pas naar huis gaan als al uw muren behandeld zijn.