Recencies

 

praktijk ruimte afmaken

Geplaatst door sandra


In een drukke (vakantie tijd) zorgde hans ervoor dat mijn klus snel en vakkundig uitgevoerd werd. De communicatie verliep snel en efficient. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

Buitenwerk schilderen

Geplaatst door 8109monique


Gedurende 3 weken hebben 2 poolse schilders heel hard gewerkt om ons (lastige huis) te schilderen . Alles ziet er weer prima uit. Bedankt! M.vr.gr. Monique


Badkamer renovatie

Geplaatst door Buitendijk


Via hans de badkamer helemaal laten renoveren. Oleg heeft bij ons de klus geklaard en goed werk geleverd. Duidellijke afspraken en goede prijs! Een aanrader dus.


Renovatie badkamer en toilet

Geplaatst door maarten


Het team van hans heeft onze volledige badkamer en toilet gerenoveerd. Tevens is de wasmachine vanuit de badkamer naar de meterkast in de woonkamer verplaatst. We hebben hans gevraagd onze badkamer en toilet volledig te renoveren, echt alles heeft een andere plek gekregen. We hadden goed voor ogen hoe we het wilde hebben en het is precies zo geworden (op een paar kleine aanpassingen, zoals de stand van de kranen en de afstand tussen de douches na, dit kon beter en daar hadden ze volledig gelijk in!) We hebben gekozen voor een dubbele inloopdouche met twee wandjes een glazen deur, verschillende maten tegels tot het plafond en een dubbele wasbak. In het toilet is een mooie nis gekomen en de meterkast in de woonkamer is voorzien van een betonvloertje en een plexiglas deur. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze fantastisch werk hebben geleverd, alles is zeer netjes en vakkundig gedaan! Vol de volgende verbouwing zal ik zeker weer bij hans aankloppen!

Badkamer (en kleine WC) renovatie

Geplaatst door Kirk


Once again, judging by the good feedback on marktplaats we asked hans to organise the renovation of our bathroom (removal of shower, installation of bath and retiling of the floor and walls), relocation of white goods into utility room and complete rebuild of second smaller toilet. The work was done to a very high standard by two/three polish guys sent by hans. They guys worked very hard and kept the house extremely clean throughout the build; as we were also living in the house through the build it was extremely appreciated that they kept the shower running right up to the point that the bath was to be installed -- no days without water. Three months later and we have had no problems with the work. Also good to mention taht the cost of the work was accurately estimated by hans. Many thanks to hans and his team -- would recommend and use again, kirk (englishman living in nl for 9 years) and family.

Van der Laan

Geplaatst door Renovatie jaren 30 woning


Het team van hans heft onze jaren 30 woning volledig gerenoveerd en we zijn uiterest tevreden over het gehele process en eindresultaat. Rond de zomer zagen mijn vriendin en ik een jaren 30 'kluswoning' te koop staan en na goed onderzoek gedaan te hebben naar de kosten van een dergelijke renovatie hebben wij de knoop doorgehakt. Vervolgens verschillende vakmannen uitgenodigd om de werkzaamheden te bespreken, maar hans gaf ons de beste indruk. Enkele weken daarna is het project gestart en ik kan niet anders zeggen dat die indruk juist was. Een greep uit de werkzaamheden die zijn uitgevoerd: bouwen van een nieuwe badkamer in een voormalige slaapkamer nieuw toilet volledige elektra vervangen + meterkast terazzo vloer gerenoveerd plaatsen van nieuwe wanden, plafonds etc. Alles strak gestuct schilderwerk binnen het proces zelf verliep erg goed, elke ochtend kort de werkzaamheden doorgelopen met het team. Iedere dag om stipt 7:15 koffie en 7:30 beginnen, waar vind je dat nog. Na enkele weken in het project moest ik onverwachts voor werkzaamheden naar amerika. Hier lopen de meeste projecten mis (geen/minder communicatie en toezicht), maar juist in deze periode ging het project met dezelfde nauwkeurigheid en snelheid door en wat mij beftreft een groot compliment waard, hier in herken je vakmannen met veel ervaring. Verder is die ervaring goed terug te zien in de overige werkzaamheden, in een jaren 30 woning is alles net wat ander, scheef etc, alles ziet er werkelijk keurig uit en overal is aandacht besteed aan detail. Hans, maar zeker vooral het team wat maanden bezig is geweest met de renovatie, bedankt voor het vakwerk wat jullie hebben afgeleverd! In het voorjaar gaan we de keuken aanpakken, nu weten we wie we moeten bellen. Mvg, van der laan

Schilderwerk

Geplaatst door Linda


Mijn complimenten aan de 2 poolse schilders voor het goede resultaat. Ben heel erg tevreden! Kan niet beter. Bedankt. Mvg. LindaSchilderen muren en plafonds woning

Geplaatst door Natascha


Binnen een aantal dagen is mijn hele huis mooi geschilderd. De 2 mannnen hebben goed werk afgeleverd. Ben er erg tevreden mee!

badkamer

Geplaatst door Mariëlle


Hans is een man van afspraken wanneer hij iets met jou afspreekt dan zal hij dat zeker nakomen zo zijn er nog maar weinig mensen. Ik heb mijn volledige badkamer laten renoveren door hans en hubert zijn mensen marek en marcin wat een vakmensen verder werken ze keurig netjes en maken lange dagen. Hans bedankt en de complimenten aan jou en jouw mensn. G.j. Van der horst

Badkamer renoveren

Geplaatst door Heerema


We hebben onze hele badkamer laten renoveren onder leiding van kamil. Oude badkamer eruit, nieuwe gipswanden laten plaatsen en opnieuw laten betegelen van muren en vloer. Dit ging erg snel en ze hebben verschrikkelijk hard gewerkt. Perfect afgewerkt en ik ben erg blij met het resultaat. Nieuwe douche en wasbak erin en het ziet er weer zeer modern uit. Er waren nog wat onenigheden, waarbij wij fouten hebben gemaakt aan onze kant, zelfs dit heeft hans perfect opgevangen en is netjes afgehandeld. Over het algemeen dus uitermate tevreden met de communicatie, de oplevering en het eindresultaat.

woning renovatie

Geplaatst door Ryan


Niets dan lof voor dit bedrijf! Echte vakmannen die netjes hun afspraken nakomen! Voor een scherpe prijs is mijn woning gerenoveerd en een waar paleis geworden! We zullen jullie zeker aanraden binnen onze kenniskring! Hans ontzettend bedankt! Gr. Ryan

Badkamer betegelen

Geplaatst door D. KramerOnlangs hebben we onze badkamer helemaal laten betegelen. Aangezien we grote zware tegels hadden was dit een enorme klus. Lucas en zijn werknemer alexi hebben heel mooi tegelwerk laten zien en topwerk afgeleverd. De jongens hebben keihard gewerkt, waren erg sociaal, geven goed advies en zeer attent. Wij bevelen lucas van harte aan.
Opknappen bovenwoning

Geplaatst door Rene van der Mast


Hans heeft gezorgd dat een bovenwoning in breda volgens afpraak werd opgeknapt. Het resultaat was echt prima. De mannen (onder leiding van raphael) hebben echt prima werk geleverd. Het werk bestond uit schilderwerk, wand reparatie, stucwerk, een tegelvloertje leggen, plaatsen afzuigkap, leggen van een laminaatvloer en nog wat andere werkzaamheden. Het team heeft snel en goed werk geleverd. Communicatie met hans verliep altijd erg goed. Afspraken werden nagekomen wat in de verbouwwereld wel eens anders is. Al bij al dus: een aanrader !

Badkamer

Geplaatst door Yvonne


We hebben de badkamer en toilet helemaal laten renoveren. De jongens onder leiding van hubert hebben topwerk geleverd. Keiharde werkers en alles in tot in de puntjes afgewerkt.
Nieuwe wc en badkamer

Geplaatst door T. Ippel


Andre heeft bij ons zeer vakkundig een complete badkamer en toiletruimte gebouwd. Andre is een harde werker, en weet waar hij mee bezig is. Wij zijn erg blij met het geleverde werk. Taal was af en toe een beetje lastig, maar ondanks dit alles vlekkeloos verlopen. Nogmaal onze dank voor hete geleverde werk. Groet, teus en christa,
badkamerrenovatie

Geplaatst door slaapzustertje


De badkamer hebben wij laten renoveren. De poolse mannen hebben werkelijk waar boven verwachting gewerkt. Netjes, snel en heel hard. Iedere dag werd alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Ze kwamen keurig op tijd en maken lange dagen. Hans of zijn 2e man kamiel belde regelmatig hoe het ervoor stond. Ook bij problemen zijn zij snel en goed te bereiken. Met engels en duits was het prima communiceren met de poolse mannen.
schilderwerk (buiten)

Geplaatst door Paul de K


Deze 2 poolse schilders hebben vakwerk afgeleverd. Geen spatje verf is verkeerd terecht gekomen en als dit al het geval was is het weer keurig opgeruimd. Het buitenwerk is geschuurd, gerepareerd, afgeplakt, gegrond en keurig afgelakt. De uren zijn binnen de opgave gebleven. Er is hard gewerkt en dat tegen een gunstig uurtarief. We hebben meerdere offertes gehad, maar hans eits was de voordeligste. Bovendien was dit bedrijf als enige in staat om direct met de klus te starten. Ik kan er kort over zijn, het bedrijf komt zijn afspaken na en levert vakkundig werk af tegen een redelijke prijs.

Schilder werkzaamheden

Geplaatst door Pascale


Ik kan hier kort over zijn: fantastisch bedrijf! Zeer professionele, beschaafde, vriendelijke en betrouwbare klussers. Deze heren kun je met gerust hart inhuren, want zij werken secuur, snel en zeer netjes.

Schilderwerk + ophogen achtertuin

Geplaatst door heer de bruin


De vele positieve beoordelingen op marktplaats hebben mij doen besluiten hans te benaderen voor het verven van onze buitenboel. De eerste kennismaking met hans bevestigde mijn goede gevoel. Zijn mannen konden op korte termijn al starten wat voor ons ook heel prettig was. De mannen zijn betrouwbaar en echte harde werkers. Ze hadden de klus naar onze tevredenheid in no-time geklaard en nog netjes ook. Er zullen vast betere schilders bestaan, maar ik had het zelf niet zo gekund. En dat tegen een goede prijs. Aansluitend heb ik ze gevraagd mijn achtertuin op te hogen en opnieuw te bestraten. Ook hier hetzelfde positieve resultaat. In anderhalve dag lag onze tuin er weer strak bij. Alles wordt netjes opgeruimd en zelfs de straat (waar het zand had gelegen) was keurig aangeveegd. Al met al ben ik een tevreden klant. Het is zeker de moeite waard om met hans eits contact op te nemen als je een klus in- of rondom je huis hebt. Ik ga hans ook zeker nog eens inschakelen. Hans, bedankt voor de prettige samenwerking

muren en plafonds witten

Geplaatst door RC van den Bos


Mijn nieuwe appartement in den haag-leidschenveen wilde ik binnen drie dagen geheel geschilderd hebben: alle muren en plafonds. Met 2-3 man werd dit geheel tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd en keurig binnen de afgesproken tijd; dat betekende wel dat de laatste avond tot 10 uur werd gewerkt.. Plezierige mensen, zeer aanbevolen! Van den bos kortom zeer aan te bevelen

verbouwing zolder + nieuw toilet

Geplaatst door corry


We genieten nog elke dag van het vakwerk dat door jullie is geleverd. Alles is zeer snel en vakkundig gedaan. Ook de klantgerichtheid en het meedenken van jou en van darek en zijn mensen is buitengewoon plezierig geweest. Dank voor alles en we weten je zeker weer te vinden voor een volgende klus!

Renovatie

Geplaatst door Johan


Bij aanvang van de renovatie, kreeg ik 2 man, een electro en een instalateur. Prima vakmensen volledige gereedschap uitrusting. Alles netjes cv, water, afvoer, en electro, geinstaleerd. Na dat deze mensen klaar waren kwam de stucadoor (en alle andere klussen) pjoiter, een keiharde werker, maar alles kon alleen maar zoals hij had geleerd, en erg ruim in het gereedschap zat hij ook niet. Eigenwijs als ik was, deed ik bepaalde klussen toch naar eigen ingeving en ondanks dat pjoiter het moest uitvoeren, ging het nog goed ook. De overige mensen die ik kreeg waren meer een soort hulpjes, die traag en niet vakkundig werkten. Die werkte ik dan zo snel mogelijk de deur uit. Al met al heb ik een prima woning renovatie gekregen voor het geld wat ik te besteden had. Bij sommige dingen vraag ik me ook af of e.e.a. Niet beter gekund had als er wat meer over nagedacht was? Maar ja! Voor mezelf zijn de zwaarste klussen uitbesteed, terwijl ik de lichtere afwerkklusjes op mijn gemak zelf kan afmaken. Ik kan dit bedrijf aanraden aan mensen die net als ik zware klussen moeten uitbesteden, maar niet al te veel geld te besteden hebben. De kwaliteit is naar hoeveel uur je ze laat werken

behang-en schilderwerkzaamheden

Geplaatst door Almere


Hierbij een positieve aanbeveling voor dit bedrijf.helemaal top !! De mensen hebben bij mij behang-en schilderwerkzaamheden verricht en het is prachtig geworden. Wat ik niet helemaal begrijp is waar iedereen zich zo druk over maakt. Ik kom echt voor dit bedrijf op,want de werkomstandigheden voor de Poolse mensen zijn prima. Ik zat heel erg moeilijk en dit bedrijf heeft mij zo goed geholpen. Ik heb ook andere bedrijven benaderd, maar 35 euro per uur kon ik echt niet betalen. Deze aanbevelingen zijn bedoeld om andere mensen te laten beslissen of ze zich inlaten met dit bedrijf ja of nee. Niemand zit te wachten op dit soort meningen.het gebeurt nl overal ( kappers,werkhuisjes etc. )Anders was de economie allang in elkaar geklapt

Verbouwen

Geplaatst door Ruud Geers


Nooit geweten dat verbouwen zo goedkoop kon zijn!!! Doe het zelven zou nog duurder zijn geweest! En gezellige lui ;)

Verbouwing

Geplaatst door Dirk


Mannen, dit is grote klasse! Ik ben blij dat jullie je woord hebben gehouden en alles keurig netjes onder garantie hebben opgelost! Bedankt! Groeten dirk

Keuken verbouwing

Geplaatst door Carsten


Heb de keuken laten verbouwen en ben heel erg tevreden met de kwaliteit en bijzonders de prijs. Goede communicatie en men houd zich aan de afspraken. Dus betrouwbaar en een aanrader.

Verbouwing


Een absolute aanbeveling. Tijdens mijn moeilijke periode i.v.m. Mijn scheiding hebben ze alles keurig verzorgd en uit handen genomen. Was erg blij met het werk..

Verbouwing


Een prettige zakenpartner die ik iedereen kan aanbevelen!!! Heb er via mijn bedrijf gebruik van gemaakt. Beste poolse bedrijf waar ik tot nu toe mee heb gewerkt!

Verbouwing


Een fijn bedrijf dat een mooi resultaat heeft afgeleverd!

 

Badkamer, leidingen,sanitair

Geplaatst door caat


We hadden op een zeer kort termijn een aangepaste badkamer nodig. Dit is gelukt en hij is zeer mooi en praktisch. De poolse mannen werken hard en netjes. Voor de volgende klus gaan we ze zeker weer inschakelen.

Painting (whole house inside)

Geplaatst door mr claasen


On very short notice, hans eits was able to organise the painting of my new house (inside) within 4 days. The painters were honest and professional. In the end they exceeded my expectations. I highly recommend hans eits, as i will make use of his services in the future!!!!

Badkamer,zolder,woonkamer renovatie

Geplaatst door van Dalen


Een klus wat bij ons gedaan moest worden, was niet zomaar een klus. Zolder renovatie met schilderwerk en laminaat leggen. De badkamer dat was de grootste klus. Uitbreiding van 4m2 naar 15m2 waarbij een slaapkamer werd opgeofferd. Bad plaatsen, grote inloopdouche, wouw !! Alles inhakken, leidingwerk, electra incl. Nw. Groep aanleggen, cv werk omdat we ook warme voeten wilden. Ook hier een behoorlijke schilderklus. Traprenovatie echt top. Stucadoren van trap- en gangmuren inclusief aanbrengen spachtelpoets. En de woonkamer, alle deuren opnieuw lakken en een nieuwe vensterbank.in de voor- en achtertuin een wateraansluiting gedaan door 3 top vakmannen. Hubert, marek & bartek onzettend bedankt dat jullie ons een fijner en mooier leefplezier hebben gegeven, een ieder aan te raden om je klus aan hans uit te besteden. Hans ontzettend bedankt dat je hen naar ons gestuurd hebt. Vriendelijke groet uit spijkenisse john en carla

Badkamer renovatie

Geplaatst door C P


Na alle beoordelingen te hebben gelezen op marktplaats,afspraak gemaakt met hans eits voor een offerte voor de badkamer. Werkzaamheden betroffen oa,strippen van de hele badkamer, muur, verplaatsen ,wegwerken leidingen, en opnieuw betegelen wanden, en vloer. Het plaatsen van santair (hang toilet, badkamermeubel en het plaatsen van een inloopdouche) ook is er een nieuw kozijn met deur geplaatst. De werknemers adam en christoffer konden snel beginnen de mannen werken hard en zeer netjes en denken met het karwei mee! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en kunnen dit bedrijf zeer zeker aanbevelen en zeggen daarom tot de volgende klus met vriendelijke groet, arjan, en charlotte p uit hoogvliet

Complete bovenverdieping+badkamer!

Geplaatst door Nick


Na een tijd op internet aan het speuren te zijn geweest kwam ik de advertentie van hans tegen. Na al een aantal offertes opgevraagd te hebben (waarbij bijna geen opvolging kwam van deze partijen) heb ik hans gevraagd langs te komen om een prijsopgaaf te doen. Hans is transparant en duidelijk en bijzonder klantgericht. Ik had er een heel goed gevoel bij en na een paar nachtjes slapen besloten om hem de klus te laten uitvoeren. De klus was: een compleet nieuwe bovenverdieping betaande uit nieuwe badkamer en 2 kamers (voorheen 1 ruimte) + inloopkast. - Oude badkamer compleet wegbreken incl. Muren aansluitingen alles nieuwe badkamer -leidingen verleggen -afvoer verleggen -nieuwe vloer storten -tegelen (heel netjes!!) -Verlaagd plafond, -stucen -santitair installeren (whirlpool, inloopdouche, wastafelmeubel, toilet) bovenverdieping; -muren plaatsen -kozijnen plaatsen -wasmachine aansluiting gemaakt -electra, lichtpunten schakelaars etc -verlaagd plafond (in 3 ruimtes met spots ingebouwd, en tv aansluiting 230v in plafond voor lcd scherm) -schotten gemaakt voor opslag. -Stucen de jongens hebben echt heel hard gewerkt en waren 9/10 keer een kwartier eerder. Ze hebben lange dagen gemaakt wat ik heel prettig vond omdat je dan elke dag veel resultaat ziet. De jongens dachten goed mee en deden alles met vakmanschap. De taalbarriere ervaarde ik niet als storend, we 2 keer gehad dat we er niet aan uit kwamen en dan is het 1 telefoontje naar de nederlands spekende project leider waardoor alles meteen duidelijk was. De materiaalkosten (compleet inzichtelijk en geen winstopslag) waren boven mijn budget maar dit komt vanwege een te lage kennis(simpelweg dingen waar ik nooit op was gekomen) vanuit mijn kant. Alles omvattend; -hard gewerkt -top resultaat -goede prijs -geen klachten -vriendelijke hardwerkende mensen -alles = mogelijk! Meer dan tevreden. Hans mag mij altijd als referentie gebruiken en als ik weer een klus heb of iemand weet waarbij een verbouwing plaats moet vinden dan zal ik zeer zeker het nummer van hans doorgeven. Beste hans, nogmaals bedankt voor het geleverde werk!! Met vriendelijke groeten, nick

Verbouwing koophuis

Geplaatst door Jimi Aarts


Mede op basis van de vele positieve recensies op marktplaats, hebben we contact opgenomen met hans. Er is een offerte uitgebracht en de mannen konden snel beginnen. Drie poolse medewerkers hebben 10 dagen van 10 uur per dag gewerkt. Ze konden alles en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Geen moment heb ik getwijfeld over de werkhouding van de heren. De communicatie is het lastigste, omdat slechts één van de jongens engels sprak. Als je vantevoren alles goed bespreekt, dan komt het zeker goed. Absolute aanrader. Groeten, jimi en jenna


Schilderen, stucen, etc etc!!!!!!

Geplaatst door Ron


Zag de advertentie op marktplaats, en besloot om de gok maar te wagen. Ik heb een huis gekocht en er was best wel veel te doen. Ik had een gouden duo, chris en chris :) en wat een werkers, fantastisch. Ik was met de voorman aan het bespreken wat er moest gebeuren, en chris was al omgekleed en aan het schuren!! Wat een vakmensen, en wat een aadige mensen! 6 Dagen in de week, twee weken lang, korte pauzes, en werken als beesten. Alles netjes afgeplakt en opgeruimd!! Zeer zeker een aanrader. En ze kunnen alles!! Ze zijn zelfs op de laatste dag op zondag (hun enige vrije dag!!) Teruggekomen om het werk af te maken, omdat ik vanaf maandag naar het buitenland moest. Communicatie in engels was ok, en als er een taalbarriere was, dan was er nog de nederlands sprekende voorman!! Er moet nog wat gebeuren in de tuin, daar vraag ik ze ook weer voor. Kortom: reuze teverden, zeer betaalbaar en een aanrader voor iedereen!! Bedankt hans en team, ron
Badkamer, keuken, wc

Geplaatst door Johan


Zeer goed uitgevoerd en schoon en netjes afgemaakt. Ook de installatie van de nieuwe cv naar onze tevredenheid uitgevoerd. Kortom zeer tevreden over de geleverd prestatie en volgende keer schakelen wij dit bedrijf weer in, want zij zijn van alle markten thuis. Gr. Johan.

hele beneden verdieping verbouwd

Geplaatst door reporter


De mannen hebben bij ons de hele benedenverdieping gestuct en geverfd. Ziet er echt geweldig uit. Ook het italiaanse stuckwerk is echt geweldig mooi. Van vrienden en kennissen ook gehoord dat ze zulk goed werk nog nooit eerder hadden gezien. Ook de omgang met de mensen is ronduit geweldig! Altijd op tijd en goudeerlijk. Echt een aanrader!


huis witten en behangen

Geplaatst door Ans


Heb dit bedrijf via marktplaats,blijft altijd een gok, ik had het geregeld voor een vriendin,die wat hulp nodig had maar ten eerste konden ze snel komen! Wat lekker was, en er is keurig werk afgeleverd er moest gewit en behangen worden ,zeer tevreden
binnenschilderwerk, laminaat leggen

Geplaatst door Drabbe


De mannen van hans hebben ons huis van binnen helemaal geschilderd. Ook de trap en de muren. Ook hebben ze laminaat gelegd en twee douchedeuren geplaatst. Alles is prima gedaan. Echt leuk om te zien hoe het huis opgeknapt is. De mannen hebben hard gewerkt en goede kwaliteit geleverd. Heel veel dank!

Badkamer

Geplaatst door Jur


Voor een grote verbouwing binnenshuis hebben wij ook hans eits en zijn mannen ingeschakeld. Ze hebben de badkamer, wc, gang, keuken en woonkamer flink onder handen genomen. Ze hebben enorm hard gewerkt en het eindresultaat mag er zeker wezen! Toch hebben we wel wat probleempjes ervaren zoals wat electra wat verkeerd was aangesloten, en stopcontacten die niet goed verplaatst waren. Dit was echter het werk van een werknemer die inmiddels al ontslagen is vanwege zijn slechte werk. Verder is er prima getegeld en dachten de werklui vaak ook heel goed met ons mee. Zo kwamen zij ook met oplossingen waar wij vaak zelf niet op gekomen zouden zijn. Tevens is mijn ervaring dat ze altijd goed bereikbaar waren en ook al kwamen ze niet altijd op tijd bij een afspraak, er werd wel meegedacht en probleempjes werden verholpen. Al met al zijn wij blij met het eindresultaat, bedankt mannen!

Renovatie badkamer/wc

Geplaatst door Jens en Naomi


Via marktplaats zijn wij met hans eijts en zijn mannen in contact gekomen we hebben de gok gewaagd en dat is zeer goed bevallen, er is goed contact geweest, vooraf duidelijke afspraken gemaakt en zoals besproken binnen twee weken de klus geklaard, de mannen(vader en zoon(andré en pavel) kwamen zelfs op zondag om het af te maken voor ons. De communicatie verliep goed, de mannen hadden tips en hebben uiteindelijk meer werk gedaan dan we gehoopt hadden, zij zijn van alle markten thuis, vaklui! Wij twijfelen niet meer bij een volgende klus..... De mannen van- en hans eijts bedankt!!!
Badkamer en toilet installatie.

Geplaatst door Elisa


Dit bedrijf heeft bij ons de badkamer en toilet geplaatst en de keuken afgewerkt (plafond, verlichting, stucwerk). Afspraken werden goed nagekomen. Klus werd vakkundig en snel uitgevoerd. Er was een probleem bij de ophanging van het toilet. Na melding hiervan is dit direct opgelost en netjes hersteld. Dus zeer tevreden over dit bedrijf en bij deze willen wij iedereen bedanken voor het geleverde werk! Groet, elisa, julian en winfred (lyra 11 te dordrecht)

Badkamer renovatie

Geplaatst door heer en mevrouw kakes


Na meerdere klusbedrijven langs te hebben laten komen hebben wij uiteindelijk besloten om met hans eits in zee te gaan. In eerste instantie waren wij wat sceptisch ook doordat meerdere mensen een mening hebben over ´werken met polen´maar na alle positieve beoordelingen besloten wij de gok te wagen en hebben hier geen minuut spijt van gehad. Wat een ontzettend fijne, hardwerkende, stipte en nauwkeurige medewerkers! Onze badkamer is prachtig geworden en bij volgende klussen zullen wij ook zeker weer hans eits inschakelen! Heel erg bedankt voor het harde werk!

buiten schilderwerk

Geplaatst door Astrid


Tijdens de afgelopen mooie dagen, hadden wij besloten nog snel even het huis te willen schilderen. Zo kwam ik via marktplaats bij hans eits terecht. Dezelfde dag heeft hij een offerte voor mij gemaakt en binnen 3 dagen konden de schilders aan het werk. Zij hebben lange dagen gemaakt, erg hard gewerkt, alles netjes opgeruimd en net schilderwerk achtergelaten. En alles binnen de mooie dagen en de afgesproken tijd. Afspraken werden ook nagekomen en hans controleerde elke dag per telefoon (of hij kwam langs) of alles goed ging. Zeer netjes!! Van ons verdienen zij een pluim!

Zolder renoveren

Geplaatst door cindy brusse


Hierbij een positieve beoordeling voor dit bedrijf. Helemaal super. Wat ooit een rommel zolder was is nu een geweldige woon etage, mooi afgewerkt. Perfect stuc en verfwerk. Fijne samen werking met de jongens, zijn netjes en beleefd. Als er vragen over het een en ander zijn, is hans ten alle tijden te bereiken en is in overleg alles mogelijk. Daarom hebben wij dan ook besloten om onze woonkamer helemaal door deze heren te laten renoveren. Nogmaals super en zeker een aanbeveling. Cindy brusse

Huis stucken

Geplaatst door mevrouw ciseleren


Wij zijn erg tevreden over uw inzet en uw garantie. Het werk is uitgevoerd door betrouwbare mensen. Zij hebben zich keurig gedragen. De service en aandacht en flexibiliteit hebben wij erg gewaardeerd. Een volgende keer zullen wij u zeker weer benaderen.

Huis stucen

Geplaatst door mengerink


Uw tevredenheidsgarantie is inderdaad van toepassing. Hartelijk dank voor uw inzet. Het huis is erg mooi geworden.

Complete renovatie 2 appartementen

Geplaatst door heer kalkmann en mevrouw doeleman


Ik wil via deze weg mijn aanbeveling en dank uitspreken voor dit bedrijf. Pluspunten: geen lange wachtijden met opnemen van het werk. Goed en proffesioneel advies op het gebied van matriaalkeuze en gebruik van gereedschappen. Snelle aanvang van de werkzaamheden en goede beschikbaarheid van persooneel( in overleg ook extra personeel inzetbaar) goede communicatie met mij als klant, er werd regelmatig gebeld door de heer eits of alles goed verliep en alles naar wens was, aan het einde van de opdracht werd alles zeer correct afgehandeld, er werd om feedback gevraagd en tips die er aan bijdragen de dienstverlening te verbeteren. Het resultaat mocht er dan ook zijn, de appartementen zijn in uitstekende staat opgeleverd. Wat ik zelf persoonlijk ook erg positief heb ervaren is het feit dat dit bedrijf meerdere diensten onder 1 dak leverd waardoor er niet met allerlei verschillende partijen moet worden gewerkt. Alles onder 1 dak zorgt naar mijn mening voor een heldere communicatie en rechtlijnige afspraken. Ik kan dit bedrijf dan ook voor de volle 100% aanbevelen. Met vriendelijke groet w.a.m kalkmann

Schilderen woning

Geplaatst door Smaardijk


Bij ons zijn alle plafonds gewit en nieuwe deuren voorzien van een matglanze verf, keuken weer lekker wit en strak. Er is hard en netjes gewerkt. Voor onze volgende klus onze nieuwe woning hebben we alweer contact opgenomen voor een offerte en de jongens mogen van ons weer aan de slag.

stucen en veel meer

Geplaatst door Beter Verbouwen


Heb reeds eerder met dit bedrijf gewerkt en dat was me toen ook goed bevallen. Helaas was er door veelvuldig gebruik iets stuk gegaan. Ik heb toen weer met hans gebeld om te vragen of hij even langs wilde komen. De volgende dag is hij direct langs geweest. Alhoewel de garantie termijn ruim verstreken was, hebben ze toch alles onder garantie opgelost. Dat vond ik werkelijk geweldig want ze hadden me net zo goed achteraf een rekening kunnen sturen. Dat hebben ze dus niet gedaan. Omdat ik nog wat werkzaamheden te doen had heb ik nog een offerte oplaten stellen. Ze waren weer absoluut de goedkoopste! En nog veel belangrijker het schilderwerk en het stucwerk is weer fantastisch uitgevoerd! Komen keurig op tijd en hebben de juiste gereedschappen bij zich. Nette vaklieden die gewoon goed werk afleveren en beleefd zijn. Dat laatste is buitengewoon fijn want je weet vooraf toch niet wie je in huis haald .verder heb ik ervaren dat niks te veel is. De telefoon wordt altijd opgenomen, ook in het weekend en de mannen zijn voor niks te beroerd! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aan andere aanbevelen.

huis opknappen

Geplaatst door robert-jan


Ik wil even melden dat de Poolse mensen overigens keurige lui,die recent mijn huis opgeknapt hebben super goed werk hebben afgeleverd. Zeer vakbekwaam en ook de afwikkeling was erg goed. Bedankt meneer Eits voor goede hulp.

Verbouwing

Geplaatst door Kees


Fijn werk! als alles af is komen jullie een drankje doen! Groeten kees

Verbouwing


Keurig werk binnen redelijke termijn! Absolute aanrader!!!

Verbouwing


This is a good company! Well organized and correct people.